Ресторант Ниагара Кричим

Отзиви от клиенти

Очакваме Вашите отзиви и впечатления. Вашето мнение е важно за нас!

4 коментара

 1. Веселин Томов

  Отлично организиран абитуриетски бал на 28.05.2018г. Поздравления за управителката г-жа Диана Димитрова и целия екип.
  сем. Калина, Красимира и Веселин Томови

  Отговор
  • niagara

   Благодарим Ви,заповядайте отново !

   Отговор
 2. Христиана Караиванова

  Сърдечно благодарим на Валя и целия екип на ресторанта за прекрасния празник, който подариха на мъжа ми и цялото ни семейство. Празнувахме 50 годишен юбилей на съпруга ми и цялата организация от предварителното планиране до последната минута на празника беше на изключително ниво. И тук не говорим само за професионални качества при избор на меню, оформление и организация на празника, а чисто в човешки план. Качество, което не би могъл да намериш на много места в София! Отиваш в ресторанта, посреща те с изключително топло, разбиращо и човешко отношение управителката Валя, съветва те за всичко и оставаш с усещането, че си вкъщи.
  Пожелаваме на Валя и целия й екип здраве и продължавайте да подарявате незабравими моменти на хората и да бъдете все така част от тяхното щастие! Огромно човешко благодаря!!!

  Отговор
 3. Христиана Караиванова

  Бих желала да благодаря от цялото си сърце на ресторанта и специално на управителката Валя Илева, която заедно с целия си екип подари на съпруга ми незабравим празник по повод 50 годишния му юбилей. Отиваш в ресторанта и от посрещането, топлото отношение, вкусната храна и индивидуалното отношение към всеки гост, оставаш с усещането, че си вкъщи. Продължавайте да подарявате вълшебни преживявания, незабравими мигове и части от пъзела, наречен живот. Бъдете здрави и продължавайте в същия дух да стоите под името ресторанти Ниагара.

  Отговор

Подайте коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *